Јавни Позив за Пријаву за консултантски ангажман на Пројекту ДЕЛЕФ

Поштовани стручњаци,
Федерална управа за геодетске и имовинско-правне послове позива заинтересиране кандидате да се пријаве за конзултантски ангажман на пројекту ДЕЛЕФ, који се у Босни и Херцеговини проводи уз подршку грант средстава Шведске агенције за међународни развој и сурадњу (СИДА) у име Владе Краљевине Шведске.
Овај позив се односи на сљедећу позицију:
1. Пројектни асистент
За наведену позицију можете у оквиру Јавног позива преузети додатне информације о: Опису послова, Времену трајања Уговора, Основним условима Уговора, Најмањим прихватљивим квалификацијама консултаната.
Потребни документи за пријаву укључују:
1. Писану пријаву
2. Мотивацијско писмо
3. Животопис (ЦВ)
4. Осталу документацију која доказује референције кандидата
Молимо вас да своје пријаве доставите електронски (скенирана потписана документација) путем е-маил адресе: ипп.фбих@фгу.цом.ба најкасније до 10.04.2024. године.
Након евалуације пристиглих пријава и проведених интервјуа, кандидат који буде оцијењен као најпогоднији за пружање конзултантских услуга бит ће позван на финанцијско уговарање с циљем закључивања уговора.
Одабрани консултант или консултантица, ради закључивања уговора за ДЕЛЕФ пројект, од ДЕЛЕФ пројекта ће добити административну подршку, укључујући и помоћ у регистрацији одговарајућег правног субјекта за пословање с Лантмäтериет-ом (уговорним органом).
Више информација о пројекту ДЕЛЕФ можете пронаћи на службеној њеб страници Федералне управе за геодетске и имовинско-правне послове.

Хвала на вашем интересу и сурадњи.
Федерална управа за геодетске и имовинско-правне послове

Федерална управа за геодетске и имовинско – правне послове​

Радно вријеме: 08:00 - 16:00
Контакт телефон: 033/712-616
Е-маил: ипп.фбих@фгу.цом.ба

Хамдије Крешевљаковић бр.96

Сарајево 71000

©FGU 2024, ALL RIGHTS RESERVED.