Дани инфраструктуре просторних података Федерације Босне и Херцеговине

Федерална управа за геодетске и имовинско – правне послове, као координацијско тијело Инфраструктуре просторних података у Федерацији БиХ, организира четврту по реду конференцију „Дани Инфраструктуре просторних података Федерације Босне и Херцеговине“, од 26. до 27.10.2023. године у Неуму, хотел Сунце.

Конференција је прилика за окупљање свих судионика у подручју инфраструктуре просторних података те упориште за разговор, размјену мишљења и искустава као и преглед тренутног напретка на овом пољу.

Детаљне информације о конференцији (Програм, позвана предавања и предавачи) бит ће објављене у другој обавијести средином 10. мјесеца, а планирана су предавања и презентације угледних стручњака из Краљевине Шведске и Низоземске, те из региона и Босне и Херцеговине, приватног и академског сектора.

Учешће на конференцији је бесплатно (нема котизације). С обзиром на ограничен број мјеста за суђеловање, могућност пријаве бит ће до попуњења слободних мјеста.

Федерална управа за геодетске и имовинско – правне послове позива све заинтересиране учеснике да своје пријаве на конференцију изврше до 18.10.2023. године путем обрасца за ПРИЈАВУ.